Rijlessen

Bij Autorijschool Schreuder kun je terecht voor een reguliere rijopleiding of een opfriscursus. Daarnaast kun je ook terecht voor diverse andere opleidingen:

Rijopleiding in Stappen (RIS)

Rijopleiding in StappenDe naam zegt het eigenlijk al. Bij de Rijopleiding in Stappen ga je steeds een stap verder, als je de vorige stap goed beheerst. In totaal doorloop je vier modules. Iedere module sluit je af met een toets.

De eerste en tweede toets worden door de instructeur afgenomen. De derde toets leg je af bij het CBR en tijdens deze toets kun je een vrijstelling verdienen voor de manoeuvres op het praktijk-examen. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek van het CBR.

Rijles en Autisme

Erkend rij-instructeur "Autisme & ADHD" Spectrum NederlandRijles en autisme is speciaal toegespitst op leerlingen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Mensen met ASS kunnen namelijk in de meeste gevallen wel hun rijbewijs halen. De lessen worden aangepast op een manier van denken en waarnemen die goed aansluit op de leerling.

Rijles en Autime is een keurmerk van Spectrum Nederland.

2toDrive

Logo 2toDrive16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen! Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen en wanneer je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach, daarna mag je zelfstandig de weg op.

ROSO-training

ROSO staat voor Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. Deze training wordt gegeven op een slipbaan. Door deze training wordt de kans op een ongeval aanzienlijk verminderd. Ook neemt de slagingskans voor het behalen van het rijbewijs toe na het volgen van deze training.